Zašto isla®?

Moje grlo. Moj izbor. Moja isla®.

Zašto isla®?

Moje grlo. Moj izbor. Moja isla®.

Naša priča i naše vrednosti

Grlo i glas imaju neprocenjivu vrednost i upravo iz tog razloga već gotovo 150 godina razvijamo proizvode koji će Vam pomoći, od prvog grebanja u grlu, pa sve do akutne primene kod tegoba s grlom i glasom. Na taj način bismo, u pravom smislu reči, hteli da vam omogućimo snažan glas jer verujemo u to da sa našim glasom možemo pomerati planine. Glas nam omogućuje da izrazimo naše misli i osećaje, pa čak i da promenimo svet.

Iz jedne male apoteke u ceo svet

Priča o uspehu isla® pastila započinje predajom apoteke Rosen-Apotheke, koju je 1826. godine osnovao Džordž Hajnrih Engelhard, u ruke njegovog sina Karla Filipa. Karl Filip Engelhard, iako nije dalje vodio apoteku, nastavio je ideju da se za ljude učini nešto dobro. On je razvio originalnu recepturu za pastu od islandskog lišaja koji je kamen temeljac našeg preduzeća. Proizvod isla® moos još je od 1872. godine jedan od naših najuspešnijih proizvoda. Međutim, tu priči nije kraj: isla® moos je jedno malo porodično preduzeće lansiralo u međunarodno preduzeće – sa trenutno više od 400 zaposlenih.

150 godina

Otkrijte isla® pastile: spas za grlo i glas

Inovacije i istraživanja za očuvanje Vašeg zdravlja

Sva naša pažnja usmerena je na očuvanje grla i glasa. Više od 60 godina predano sprovodimo istraživanja na našim isla® pastilama za Vaše zdravlje, pri čemu se oslanjamo na najnovije tehnologije. U okviru brenda isla® težimo da Vam pružimo najkvalitetnija istraživanja i iz tog razloga sprovodimo analize prema najvišim međunarodnim standardima kvaliteta.

Inovacije i istraživanja

Naša predanost

Sa isla® pastilama nadilazimo sopstvene horizonte. Važan nam je održiv razvoj, tako da nam je bitno da preduzmemo društvenu odgovornost i podržimo socijalne projekte. U našem preduzeću sve kreće sa iscrpnim edukovanjem i podsticanjem zaposlenih. A takođe garantujemo i pažljiv odabir i kontrolu sirovina za naše proizvode.

Imate bol u grlu?

isla® original

Svi isla® proizvodi

Kod tegoba sa grlom i glasom

  • Efikasna pomoć u regeneraciji i ublažavanju nadražaja kod zahvaćene sluznice
  • Intenzivno vlaženje sluznice grla i ždrela
  • isla® junior i isla® original namenjeni su za decu stariju od 4 godine – isla® medic za stariju od 6 godina