Mehanizam delovanja

Dugotrajno vlaženje nadražene sluznice grla i ždrela

Mehanizam delovanja

Dugotrajno vlaženje nadražene sluznice grla i ždrela

Kako deluju isla® pastile?

Nezavisno od toga, radi li se o suvoći usta, promuklosti, nadražajnom kašlju ili grebanju u grlu – isla® donosi olakšanje za različite oblike tegoba sa grlom i glasom. Otapanje isla®pastila za grlo sa posebnim ekstraktom islandskog lišaja neguje suvu i nadraženu sluznicu usta i ždrela, i osigurava dugotrajno vlaženje. Na taj način se tegobe mogu efikasno i osetno ublažiti.

Jedinstvena meka pastila sa mnogo svojstava

Koja su posebna obeležja isla® pastila?

islandski lišaj

Posebni ekstrakt islandskog lišaja

Vlaženje nadražene sluznice grla i ždrela

isla®
Proizvedeno u Njemačkoj

Proizvedeno u Nemačkoj

Vegetarijanski i bez glutena

Mehanizam delovanja isla® pastila

Ako dođe do narušavanja vlažnog zaštitnog sloja sluznice usta i ždrela, sluznici preti isušivanje, a tada su grebanje u grlu i promuklost česta pojava. Upravo ovde deluju isla® pastile za grlo. Ali na koji tačno način pomažu suvoj i nadraženoj sluznici?

Prilikom otapanja isla® medic pastila, kompleks hidrogela s hijaluronskom kiselinom i posebnim ekstraktom islandskog lišaja stvara zaštitni sloj koji delotvorno vlaži osetljivu sluznicu i štiti ih od daljih iritacija. A povrh toga se izbegava i dalje isušivanje jer vlaženje doprinosi tome da se sluznica sama obnavlja. Upravo blagotvorna kombinacija kompleksa hidrogela sa hijaluronskom kiselinom i islandskim lišajem u isla® medic pastilama osiguravaju brzo i dugotrajno delovanje ublažavanja kod izraženih tegoba.

Mehanizam delovanja proizvoda isla® jednostavno objašnjen

Naši sastojci – za grlo i glas

Islandski lišaj

Islandski lišaj kao baza svih proizvoda

Sve isla® pastile sadrže dokazani posebni ekstrakt dobijen iz islandskog lišaja koji jača i vlaži sluznicu. Prilikom otapanja isla® original, isla® medic i isla® junior pastila za grlo, ekstrakt se poput balzama otapa i blagotvorno raspoređuje po ustima, grlu i ždrelu.

Hidrogel

Kompleks hidrogela – za intenzivne tegobe

Osnova za primetno blagotvorno delovanje isla® medic pastila: Ksantan guma i karbomer stvaraju hidrogel koji intenzivno prianja na sluznicu i tako je štiti.

Iz jedne male apoteke u ceo svet

Vaše dobro je za nas na prvom mestu. Naše isla® pastile su rezultat iskustva stečenog tokom gotovo 150 godina. Pročitajte ovde kako je iz jedne male, ali brilijantne ideje farmaceuta Hajnriha Engelharda izraslo naše porodično preduzeće i koje nas vrednosti i danas pokreću.

150 godina

Imate bol u grlu?

isla® original

Sve isla® pastile

Kod tegoba sa grlom i glasom

  • Efikasna pomoć u regeneraciji i ublažavanju nadražaja kod zahvaćene sluznice
  • Intenzivno vlaženje sluznice grla i ždrela
  • isla® junior i isla® original namenjene su za decu stariju od 4 godine – isla® medic za stariju od 6 godina

Iz našeg bloga

Grlobolja

Bol u grlu i grip

Grlobolja može biti vrlo neprijatna, pogotovo ako otežava gutanje